Nyheter › Aktiviteter


”MC-treff” på Vinterbro 4. februar

Publisert January 10, 2015
Aktiviteter , Treff , Yamaha

Endelig litt action for vinterkalde motorsyklister. Yamaha Vinterbro arrangerer temakveld onsdag 4. februar klokken 18.00.

Jofama forteller deg alt du trenger å vite om bekledning fra innerst til ytterst , rett og slett hvordan du holder deg varm og tørr i all slags vær, uten at svetten renner nedover ryggen på varme dager og hvordan du får kulda til å holde seg på utsiden av klærne på kalde dager. Eller om du bør velge tekstil fremfor skinn.

Rolf Kåre Valderhaug, veteran i norsk roadracing, motorsykkelinstruktør, journalist og kjent fra Eurosport Norge, tar for seg aktuelle nyheter i forskjellige kategorier og snakker litt om det å velge rett sykkel til eget bruk. Helt nye modeller er på plass.

Svein Berli, journalist i MC-avisa med mer enn 40 000 kilometer i motorsykkelsadelen hvert år, forteller deg om sine langturfavorittsteder (og hvorfor) og om hva du ikke må glemme å ta med deg på tur. Og hva du kan legge igjen hjemme. Her blir det video, lysbildeshow og gode turtips.

Aftenpostenjournalist og motorsyklist Trond Bruce Hansen (tidligere redaktør for klubbladet Seniornytt) holder det hele i gang.

Anne-Mette og David (Yamaha Vinterbro) stiller med motorsykkelluktende lokaler der lyden av heite eksospotter sitter limt i veggene. Og selvfølgelig byr de på enkel bevertning og gode tilbud i butikken. Her er det lov å spørre og grave.

Møt frem. Du får garantert oppleve et snev av motorsykkelsesong en kald vinterkveld. Vi holder på til cirka klokken 21.00.

Gratis adgang.

YAMAHA VINTERBRO
Vinterbrosenteret, 1407 Vintervro
Telefon 64 97 79 00