Skinnjakker

Dainese MC-skinnjakker for alle typer av motorsykkel. Fra fargeglade racere til neutrale cruisere.
Dainese bruker kun det beste av materiale: Tutu-kuskinn av den beste kvalitett, D-Skin 2.0 som er myk og fleksibel uten sammenligning, Titanium og Aluminiums beskyttere, NANOFEEL® for på innsiden som er en antibakteriell polyester utvikler gjennom nanoteknologi.

Her finner du skinnjakke til enhver fører.

x

Tilbakestill refresh Varefilter

 • Farge
  Vis flere
 • Størrelse
  Vis flere
 • Størrelse 23 - 128 / Kort - Lang
  Vis flere
 • Størrelse 38-54
  Vis flere
 • Bruk
  • Razon MC skinnjakke er laget av ekte kuskinn som er både tykt og mykt, og med S1 bi-elastisk stoff. Kommer også i en dameversjon, innovative tekniske detaljer og patenterte mikroelastiske innsatser.
   kr. 5.299,-
   kr. 4.239,- eks. mva
  • Tilbud -25%
    Dainese MICHELLE LADY skinnjakke. En jakke som gir Dainese-stil i hverdagen, uten å glemme sikkerheten takket være sine Pro-Shape-beskyttere.
    Fra: kr. 3.150,-
    kr. 2.520,- eks. mva
   • Tilbud -50%
     Daineses legendariske Blackjack-skinnjakke for damer. Det CE -sertifiserte plagget er laget av okseskinn med en voksaktig overflate og har avtagbare komposittbeskyttere på skuldrene.
     Størrelse 48
     Fra: kr. 2.350,-
     kr. 1.880,- eks. mva
    • Tilbud -25%

      Dainese AVRO D1 LEATHER jakke. Avro D1 er dedikert til superbike-elskere og gir deg en superb opplevelse, takket være beskyttelsen og materialene på toppnivå.
      Størrelse 50

      Fra: kr. 3.749,-
      kr. 2.999,- eks. mva
      • Denne skinnjakken er siste modell fra det eksepsjonelle Daninese sortimentet. MC skinnjakken er laget for entusiastiske motorsyklister og designet i Tutu-kuskinn av topp kvalitet og i et bielastisk stoff.

       kr. 6.599,-
       kr. 5.279,- eks. mva
       • En visjon utviklet seg til et ikon innen MC, forbedret design med nye radikale funksjoner for alle de utvalgte modellene for kvinner og menn.
        En lett, fleksibel og smidig skinnjakke som gir stor frihet på veien.
        kr. 5.899,-
        kr. 4.719,- eks. mva
        • Et MC ikon har utviklet seg med stadig nye radikale funksjoner og optimal passform til menn og kvinner. En lett, fleksibel og smidig skinnjakke som gir deg den maksimale opplevelsen av frihet på veien.
         kr. 5.899,-
         kr. 4.719,- eks. mva
         • Et MC-ikon har utviklet seg med stadig nye radikale funksjoner og finesser, her en MC-jakke med den samme visjonen tilpasset i unike modeller for menn og damer. Motorsykkel-jakke for den sporty raceren med et tøfft snitt, avtagbart termisk fór og god ventilering tilpasset for alle temperaturer på motorsykkelen.
          kr. 6.599,-
          kr. 5.279,- eks. mva
         • Tilbud -25%
           Dainese NIKITA 2 LADY LEATHER JACKET - MC skinnjakke for kvinner. Ventilasjon på toppnivå, komfortabel og ergonomisk.
           Raffinert femininitet preger denne motorsykkel jakken.
           Fra: kr. 3.899,-
           kr. 3.119,- eks. mva
          • Tilbud -30%

            Bardo er en splitter ny skinnjakke for det urbane miljøet, designet for komfort og beskyttelse under daglig pendling.

            Fra: kr. 3.779,-
            kr. 3.023,- eks. mva
            • Avro 4 MC- jakke har en perfekt kombinasjonen av design, komfort og ytelse for de mest lidenskapelige motorsyklistene. Kommer i Tutu-skinn med sertifiserte beskyttere og Microelastic 2.0-teknologi.
             kr. 6.599,-
             kr. 5.279,- eks. mva
             • "Veien blinker under salen din", åpent landskap foran deg og du hører stemplets pulserende lyd, du kan føle det i hele kroppen, sollyset og brølet fra motoren til de foran deg som kjører i formasjon. Dainese RAZON PELLE ESTIVO er en innovativ og stilfull MC skinnjakke som har avanserte tekniske løsninger.
              kr. 4.300,-
              kr. 3.440,- eks. mva
              • Denne modellen har skapt et nytt evolusjonært skritt i vår verden når det kommer til innovasjon, sikkerhet og ytelse, MC jakken innehar topp komfort og nivå 2-sertifiserte beskyttere.
               kr. 7.999,-
               kr. 6.399,- eks. mva
               • En stilfull Dainese MC skinnjakke for kvinner laget i ekte Tutu-skinn med integrerte beskyttere og kvalitetssertifisering. Modellen er basert på samme konsept som herremodellen, redesignet over den samme lesten og med samme stil og sikkerhet.
                kr. 5.899,-
                kr. 4.719,- eks. mva
                • Innovasjon, sikkerhet og ytelse er stikkord for denne utrolig tøffe MC jakken for herre som innehar topp komfort og nivå 2-sertifiserte beskyttere.
                 kr. 8.399,-
                 kr. 6.719,- eks. mva
                 • MC Skinnjakke som leveres i Dainese Charge okseskinn, med vanntette og termiske lag som kan brukes hele sesongen. Laget i vaskbart okseskinn og ventilert mesh-stoff med avtakbart, vanntett og termisk stoff.
                  kr. 5.000,-
                  kr. 4.000,- eks. mva
                  • En stilfull Dainese MC skinnjakke for kvinner laget i ekte Tutu-skinn med integrerte beskyttere og kvalitetssertifisering med ekstra perforering
                   kr. 5.899,-
                   kr. 4.719,- eks. mva
                   • Fighter MC skinnjakke har et aggressivt utseende som er ideelt for den "mørke" rytteren, modellen er utviklet med Daineses eget D-Skin 2.0-skinn og har et sporty og matt utseende med et tøfft snitt.
                    kr. 6.599,-
                    kr. 5.279,- eks. mva
                    • Ikonisk Dainese MC jakke leveres i tøff og ekte Tutu-skinn med luftinntak og i en veldig fin utførelse. Versjonen kommer med laminert/perforert skinn.
                     kr. 5.899,-
                     kr. 4.719,- eks. mva
                    • Tilbud -20%
                      Den ultimate MC-skinnjakke fra Dainese med aluminiumsinnlegg. Aerodynamisk og oppfyller sikkerheten med D-air® airbag-system.
                      Fra: kr. 13.596,-
                      kr. 10.877,- eks. mva
                      • Denne D-Air skinnjakken er det beste du får når det gjelder ytelse på veien og gir overlegen beskyttelse med det ultimate Dainese D-air® airbag-systemet som er integrert - det perfekte valget for de mest krevende sportskjørerne.
                       kr. 16.000,-
                       kr. 12.800,- eks. mva
                       • MC jakke i fullnarvet okseskinn, 2.0 D-skin og S1 bielastisk stoff.
                        kr. 10.000,-
                        kr. 8.000,- eks. mva
                        • Skinnjakken fra Dainese supersports-serie er en toppmodell designet for maksimal ytelse og prestasjon i konkurranser. Teknologien er utviklet for verdensmesterskap i motorsykling og den ultimate kjøreopplevelsen.
                         kr. 9.599,-
                         kr. 7.679,- eks. mva
                         • Ta ut på veien med sporty stil og overlegen teknikk. AGILE MC Skinnjakke med elastiske Cordura Comfort-innlegg og med en moderne og særegen design.

                          kr. 5.399,-
                          kr. 4.319,- eks. mva
                          • En ny og revolusjonerende og atletisk MC-jakke fra Dainese. Laget av Arrow XF, et eksklusivt stoff utviklet med Dainese D-Tec, strukturen garanterer utmerket ventilasjon, elastisitet og et slitestyrkenivå som tilsvarer skinn.
                           kr. 7.199,-
                           kr. 5.759,- eks. mva
                           • Denne perforerte skinnjakken i Dainese supersports-serie gir deg rom for maksimal ytelse slik at du kan overkomme alle dine utfordringer på veien. Teknologi utviklet for verdensmesterskap i motorsykling, for den ultimate kjøreopplevelsen.

                            kr. 9.599,-
                            kr. 7.679,- eks. mva
                            • Denne MC skinnjakken kommer med Iride Matt-behandling og Pro-Armour myke beskyttere på skuldre og albuer. En ekte klassiker fra Dainese-arkivet.
                             kr. 5.899,-
                             kr. 4.719,- eks. mva
                             • Myk, bekvem MC-skinnjakke fra Dainese. Perfekt til hverdagsbruk i byen, både på og av sykkelen. En skikkelig MC-klassiker.
                              kr. 5.599,-
                              kr. 4.479,- eks. mva
                              • Denne atletiske MC-jakken er laget av det revolusjonerende Arrow XF-stoffet som gir skinnmotstand og har en uslåelig passform.
                               kr. 7.199,-
                               kr. 5.759,- eks. mva
                               • Denne MC skinnjakken for dame kommer med Iride Matt-behandling og Pro-Armour myke beskyttere på skuldre og albuer. En ekte MC klassiker fra Dainese-arkivet.
                                kr. 5.899,-
                                kr. 4.719,- eks. mva